Wie ben ik

Mijn naam is Herwig van Mook en heb mijn praktijk sinds 2001. Mijn opleiding tot hypnotherapeut en coach heb ik gedaan bij BGL & Partners. Daarnaast heb ik me geschoold in het contextuele denken en werken bij Leren over Leven in Antwerpen.  Systemisch werken heb ik gevolgd in Utrecht. Mijn manier van werken is kortdurend en oplossingsgericht vanuit de mogelijkheden van de cliënt.  Kernwaarden van waaruit ik werk zijn: betrokkenheid, samenwerking, transparantie, oplossingsgerichtheid en respect. De therapie is erop gericht dat een cliënt inzicht krijgt in de mogelijkheden die men zelf in zich heeft om het gewenste doel te bereiken. Als therapeut speel ik daarbij een ondersteunende rol. Mijn streven is om mensen te begeleiden op weg naar persoonlijke ontplooiing en effectiviteit, zodat ze met meer (zelf )vertrouwen en plezier in het leven kunnen staan. Mijn overtuiging is dat ieder van ons de mogelijkheden in zich draagt om dit te bereiken. Ik zie de vraag om begeleiding vanuit de cliënt dan ook niet in de eerste plaats als een vraag om hulp maar eerder als een stap in een persoonlijk ontwikkelingsproces.