kosten

Tarieven 2020:

Individuele therapie € 70,=
Relatie/gezinstherapie € 105,=
Coaching € 70,=

De bedragen zijn exclusief btw 21%

Vergoedingen
PHC is aangesloten bij de NBVH, de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten onder nummer 10106. In het HBO Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) staat PHC ingeschreven onder nummer 403236R. De meeste zorgverzekeraars vergoeden sessies hypnotherapie geheel of gedeeltelijk vanuit het aanvullende verzekeringspakket (alternatieve geneeswijzen – natuurgeneeswijzen). Coaching wordt niet vergoed. Een verwijzing van uw huisarts is niet nodig. Het eigen risico is niet van toepassing op de aanvullende verzekering. Voor exacte informatie over uw persoonlijke vergoeding kunt u het beste contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

het ECP

Het European Certificate of Psychotherapy (ECP) is het Europese keurmerk voor psychotherapie. Het keurmerk van wetenschappelijk onderbouwde deskundigheid, professionaliteit en integriteit. Dat onze therapeuten de erkenning geeft die ze verdienen en hun cliënten vertrouwen biedt in een adequate behandeling. En dat is precies waar wij voor staan.

Het European Certificate of Psychotherapy (ECP) is het Europese keurmerk voor psychotherapie. Het keurmerk van wetenschappelijk onderbouwde deskundigheid, professionaliteit en integriteit. De ECP-therapeut kijkt in de breedte naar de mens achter de cliënt en stelt zijn behoefte centraal. Met een psychische begeleiding die recht doet aan zijn uniciteit. Onafhankelijk van verwijzers en verzekeraars: de deur staat altijd open.

  • Betrouwbaar – Een ECP-therapeut is een veilige keuze: wij werken wetenschappelijk onderbouwd volgens hoogwaardige normen en garanderen 100% privacy.
  • Mensgericht – Een ECP-therapeut kijkt naar de mens achter de cliënt: wij doen recht aan verschillen en diversiteit, waardoor u een passende therapie en therapeut kunt kiezen.
  • Professioneel – Het ECP staat garant voor een professionele standaard: zowel de ECP-opleidingen als -therapeuten moeten voldoen aan een eisenpakket en worden periodiek getoetst.
  • Onafhankelijk – Het ECP biedt de onafhankelijke keuze: wij werken vrij van protocollen en richtlijnen van verzekeraars, dus u kunt altijd bij ons terecht.
  • Verbindend – Het ECP staat voor de verbinding tussen cliënt, therapeut en verschillende behandelmethodes: een ECP-therapeut is getraind om die verbinding te maken en u te begeleiden bij dat proces dat u verder helpt